Informatika :: EU
Mit kínálunk
Pályázati hírek
EU Aktuális
ESZA aktuális
Aktuális tanfolyamok
Tanfolyam jelentkezés
MTI EU-s adatbankja
EU Parlament
:: Minőségbiztosítás :: Közbeszerzés
  Mit kínálunk:  
 

Pályázati hírek

Információk

Konferenciák

Oktatás

Tanfolyami jelentkezés

 
  Legfrissebb hírek:  
 

2010/01/07

Közbeszerzési szakértőség megújítása
 
 

2009/

Új irodába költöztünk
 
 

2008/07/30

Microsoft Solution Partnerség megújítás
 
 

2008/04/29

Nyugati Evangélikus Egyházmegye Minősített pályázatírója
 
 

2007/12/28

Hivatalos közbeszerzési tanácsadók vagyunk
 
 

2006/10/04

Cégünk TÜV IT Biztonsági auditori feladatok ellátására oklevelet szerzett
 
  Aktualitások:  
 
:: Referenciák ::
:: Microsoft CRM ::
 
  Akció:  
  Akció: OKI MB441dn

 
EU INTEGRÁCIÓ
PÁLYÁZATFIGYELÉS

Azoknak a cégeknek, akik nem rendelkeznek külön apparátussal a pályázatok figyelésére, vagy nincs idejük minden nap az új lehetőségek után kutatni, vagy nem akarnak egyszerűen csak a médiákra hagyatkozni ajánljuk ezt a szolgáltatást. A cég alapadatainak ismerete (tevékenység, éves árbevétel, foglalkoztatottak létszáma, tervek, problémák stb.) alapján az új pályázati kiírást (kivéve közbeszerzési pályázatok) megjelenés után megküldünk a megrendelőnek faxon, vagy e-mailen.

PÁLYÁZATÍRÁS, PÁLYÁZATKÉSZÍTÉS

A cégfelmérés alapján a lehetséges források és a kiírások által támasztott követelmények ismertetése. A rendelkezésre bocsátott adatok alapján a pályázat elkészítése, a megbízó által beszerezett iratokkal együtt a teljes pályázati anyag összeállítása, ellenőrzése. Amennyiben a megrendelő megírja és összeállítja a pályázatot, vállaljuk annak beadás előtti lektorálását, javítását. A szolgáltatás díja mindig cégre és projektre szabott, általában munkadíj és sikerdíj részekből tevődik össze.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉSE

Személyes konzultáció és adategyeztetés után vállaljuk folyamatosan működő cég, vagy beindítani tervezett vállalkozás üzleti (azaz stratégiai, pénzügyi, és marketing) tervének elkészítését.
Az üzleti terv birtokában Ön technikai, pénzügyi és egyéb szempontok szerint folytathatja a működtetést, illetve szakmailag megalapozott döntéseket hozhat.


MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNY KÉSZÍTÉSE

A műszaki és gazdasági kérdéseken kívül feltárjuk, hogy milyen objektív és szubjektív feltételei, esetleg akadályai vannak a projekt bevezetésének, javaslatot teszünk a problémák megoldására. A tanulmány eredményeként olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek az elérni kívánt célt legjobban megközelítik, ugyanakkor reális elképzeléseken nyugszanak.


PROJEKT TERV KÉSZÍTÉSE

Az Eu területén több mint 10 éve a közösségi programok tervezésének és irányításának elfogadott és megkövetelt módszere a Projekt Ciklus Menedzsment módszertan. Ezen módszertan szerint a logikai keretre épülő tervezéssel készítjük el a megvalósítandó fejlesztés, beruházás projekt tervét. A terv tartalmazza a megvalósítási ütemtervet. Szakaszolva és megfelelő mérföldkövekkel ellátva a projektet.

OKTATÁS

Oktatások szervezésével segítjük az EU-s és pályázat készítési, projekt vezetési ismeretek elmélyítését.

Kurzusaink:

  • EU-s ismeretek

  • Pályázatírási követelmények az EU-ban

  • EU pályázati menedzsment

  • Projekt tervezés, projekt vezetés