Informatika :: EU
Mit kínálunk
Pályázati hírek
EU Aktuális
ESZA aktuális
Aktuális tanfolyamok
Tanfolyam jelentkezés
MTI EU-s adatbankja
EU Parlament
:: Minőségbiztosítás :: Közbeszerzés
  Főmenü:  
 

Informatika

EU Integráció

Minőségbiztosítás

Közbeszerzés

Bérleti konstrukció

Bemutatkozás

Kapcsolat

Galéria

 
  Legfrissebb hírek:  
 

2010/01/07

Közbeszerzési szakértőség megújítása
 
 

2009/

Új irodába költöztünk
 
 

2008/07/30

Microsoft Solution Partnerség megújítás
 
 

2008/04/29

Nyugati Evangélikus Egyházmegye Minősített pályázatírója
 
 

2007/12/28

Hivatalos közbeszerzési tanácsadók vagyunk
 
 

2006/10/04

Cégünk TÜV IT Biztonsági auditori feladatok ellátására oklevelet szerzett
 
  Aktualitások:  
 
:: Referenciák ::
:: Microsoft CRM ::
 
  Akció:  
  OKI LED multifubkciós

 
Üdvözöljük az INFO-REX 3G Bt. weboldalán!

Cégünket 1995-ben hoztuk létre mint családi vállalkozást. A társaság alapítása számunkra az alkotó szellemi erők irányítási zavaroktól mentes lehetőségét jelentette. Így a többszintű, és irányú szakmai képzettség birtokában, az informatikai rendszerek kidolgozásában és üzemeltetésében szerzett sok éves tapasztalattal értünk el sikereket az informatika területén.

Alapfilozófiánk, hogy az általunk kínált megoldások a megrendelő sajátosságainak, lehetőségeinek figyelem- bevételével legjobban feleljenek meg az igényeknek. A jövő követelményeinek figyelembe vételével, a megbízhatóság, minőség, és folyamatosság alapja partnerkapcsolatainak.

Garanciáink: A társaságunkon belül fellelhető többirányú szakmai képzettség mellett, a nagy informatikai projektek megvalósításához is rendelkezünk széles ismerettségi körünkből fakadóan olyan elismert informatikai szakemberek, specialisták elérhetőségével, akikkel team-munkában, bevált módszerekkel tudunk dolgozni.

Az információ fontosabb szerepet tölt be az üzleti életben, mint valaha. Ennek hatékony felhasználásához szeretnénk segítséget adni megbízásainkon keresztül, hozzájárulva vállalkozások, intézmények, egyéb gazdálkodó szervezetek sikeres működéséhez.

Cégünk 2003-ban, a gazdasági élet aktív szereplőjeként, új üzletágat indított. Az INFO-REX 3G Bt. célja, hogy az Európai Uniós pályázatokon a magyarországi települési önkormányzatok, kis és középvállalkozások és más szervezetek, intézmények eredményesen vegyenek részt, Magyarország a lehető legtöbb un. Uniós forráshoz jusson az elképzelések, tervek megvalósítása érdekében.

Cégünk mögött minden témában jelentős tapasztalattal rendelkező szakértői kör áll, így mód van miden témában a szakértő támogatás biztosítására.

Szükség szerint konzorciumi formában valósítjuk meg a projektjeinket.

Minősítéseink

Referenciáink

Minőségpolitikánk